Algemeen

Huisbezoek:

Een bezoek aan huis duurt 20 minuten en dan komt de Sint met 2 pieten bij u langs. De pieten hebben strooigoed bij zich, en zullen dit flink uitdelen. Onze vrolijke en enthousiaste spelers hebben allemaal ervaring met kinderen en vinden dit zelf ook erg leuk om te doen. Bekijk hier het verloop van een bezoek. Vanzelfsprekend zijn onze Sint en zijn pieten alcoholvrij.

  • Voor een huisbezoek rekenen wij €40,-

Bedrijvenbezoek:

Uiteraard komen wij ook graag langs op uw bedrijf/winkel/vereniging. De Sint neemt dan 3 pieten mee, en u kunt kiezen voor een half uur, 3 kwartier of een uur. Hiervoor kunt u ook vragen of dit buiten de vaste speeldata om kan. Ook hier wordt flink met snoepgoed gestrooid een de spelers zullen er een dolle boel van maken.

Vanzelfsprekend zijn onze Sint en zijn pieten alcoholvrij.

Mocht u het willen dat de Sint wat verteld over de kinderen/werknemers/aanwezigen, dan kunt u wat steekwoorden over ieder op een briefje schrijven. Dan zorgen wij dat het in het ‘grote’ boek terechtkomt.

  • Voor een bedrijvenbezoek van 30 minuten rekenen wij €70,-
  • Voor een bedrijvenbezoek van 40 minuten rekenen wij €90,-
  • Voor een bedrijvenbezoek van 60 minuten rekenen wij €130,-

     

Meer informatie:

Voor vragen, opmerkingen of andere meldingen, kunt u altijd bij ons terecht. We leggen u graag uit hoe het verloop van een bezoek in zijn werk gaat of als u wilt reserveren buiten de speeldata en -tijden om.

Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.