JOTA-JOTI 2016

Dit weekend doet onze groep ook weer mee aan de JOTA-JOTI! Tijdens de JOTA-JOTI staat alles in het teken van communicatie. Dat doen we met verschillende middelen: computers, zendapparatuur, fotocamera’s, walkie-talkies, filmapparatuur, etc. We beginnen vrijdagavond 14 oktober om 19.00 uur en gaan door tot zondagmiddag 16 oktober 15.00 uur. De thuisblijvers kunnen daarnaast ook meegenieten van deze gave dagen via onze webcams en onze twitter (zie hier rechts)!

Webcam Computerlokaal

Webcam Zendlokaal

Youtube kanaal Jan van Hoof Stam

Wij van de Stam hebben sindskort een Youtube kanaal! Hierop uploaden wij video's van alles dat we doen! Laatst hebben we bijvoorbeeld een filmpje gemaakt van het groepsweekend!

Als je ons wilt volgen dan kun je je op ons abboneren in de toekomst zullen wij nog veel meer gave filmjes maken!

Link naar Youtube kanaal

De Gezins Orientatie Hike start met een record aantal Teams

Maar liefst 11 teams hebben zich ingeschreven voor een heerlijk weekend wandelen in de omgeving van Valkenswaard. Sommige zullen gaan strijden voor de titel. Andere zullen heerlijk gaan genieten van de natuur en de prachtige herfstkleuren die het bos en de heiden hebben aangenomen. Na een mooie wandeling zullen de deelnemers worden ontvangen in een scouting gebouw in de omgeving en daar worden verwend met een heerlijke avondmaaltijd. De avond wordt gevuld met vele verhalen van de dag. Hopelijk rond het kampvuur, want dat maakt een scouting activiteit toch compleet. Na een nacht in het gebouw of in de tent zullen we activiteit op zondag afronden met een ontbijtbuffet. Dan hebben we vervolgens nog de hele zondag om thuis na te genieten van een gezellige groepsactiviteit.

Lees meer: De Gezins Orientatie Hike start met een record aantal Teams