Franciscus Lodewijkgroep

Artikelen

Scouting FLG 88 jaar!

Nieuws Groepsactiviteiten

Eindelijk weer een ouderwets gezellig - en bijna normaal- verjaardagsfeestje! Nou, zeg maar gerust feest. Er hebben meer dan 70 kinderen meegedaan aan onze avontuurlijke activiteiten in de Plantage.

Op 11 mei was Scouting Franciscus Lodewijkgroep (FLG) jarig. We zijn nu 88 jaar jong en dat was natuurlijk reden voor een feest. Dit hebben we gedaa...


Corona Update - Online en offline opkomsten

Nieuws

Inmiddels hebben we sinds februari 2021 weer de mogelijkheid om naast de online opkomsten ook offline opkomsten te organiseren voor leden t/m 17 jaar. Deze moeten wel buiten plaatsvinden. Per opkomst en per speltak wordt er gekeken of het mogelijk is om deze opkomsten op een zo leuk mogelijke en zo veilig mogelijke manier aan te bieden. Uiteraard houden w...


Ons gebouw


Update over onze opkomsten

Nieuws

Update: Inmiddels hebben we gelukkig weer de mogelijkheid om eventueel binnen en bij voorkeur buiten opkomsten te organiseren en de eerst leuke ‘offline’ activiteiten zijn alweer voorbij gekomen. De leden worden kort voor de opkomst geïnformeerd wat de plannen van die week zijn.

---

De afgelopen tijd waren er helaas geen opkomsten ...


Alle opkomsten geschrapt tot 31-03-2020 - UPDATE

Nieuws

Update: We gaan het weer in het echt proberen. Zie https://scoutingflg.nl/artikel/10 Lees meer


Bestelronde groepsshirts

Nieuws

Onze groepsshirt, je hebt hem vast al bij andere leden kunnen zien. Natuurlijk is hij niet alleen mooi, maar hij is ook heel handig om te hebben tijdens, bijvoorbeeld, zomerkamp wanneer de dagen te warm zijn voor een uniform maar je wel een scoutfit aan moet. Lekker cool en praktisch dus!

Ieder jaar is er weer een bestelronde, zo ook dit jaa...


I-scout 2019

Groepsactiviteiten

Afgelopen zaterdag heeft de FLG weer meegedaan aan de I-Scout. Hierbij konden we door allerlei opdrachten te doen en vragen te beantwoorden punten verzamelen. Wie de meeste punten had verzameld heeft gewonnen. Klink op zich wel makkelijk, tot je daadwerkelijk ziet wat de opdrachten allemaal inhielden en waar de vragen ons allemaal brachten!

...