Franciscus Lodewijkgroep

Alle opkomsten geschrapt tot 31-03-2020 - UPDATE

2020-03-13 08:49:27

Update: We gaan het weer in het echt proberen. Zie https://scoutingflg.nl/artikel/10 voor meer informatie 

Update: Alle opkomsten vinden digitaal plaats. Zodra het weer kan willen we weer echte opkomsten draaien, maar helaas is dit op dit moment niet mogelijk voor ons, gezien we niet de 1.5m regel kunnen garanderen in ons clubgebouw wanneer er velen aanwezig zijn.


Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten tot en met 31 maart niet door te laten gaan in verband met het coronavirus. In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats en met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.
Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten vanaf nu tot en met 31 maart NIET doorgaan. Wel denken wij na over vervangende activiteiten waarbij de leden elkaar niet fysiek tegenkomen. Als daar meer over bekend is, dan laten wij dat weten.
Zodra er meer informatie is over de opkomsten die daarna volgen, dan laten wij dat ook weten.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/…/1856-vragen-en-antwoorden-over-sc….

Voor andere vragen hierover kunt u emailen naar info@scoutingflg of bellen naar 0624968933

Wij hopen dat het werkt als we in heel Nederland elkaar een paar weken zo min mogelijk fysiek tegenkomen.

< Terug