Regionale Scouting Wedstrijden 2019

Soort activiteit:
Scouts

Beschrijving

Tussen 24 en 26 mei 2019 vinden weer de RSW (Regionale Scouting Wedstrijden) plaats. Tijdens dit weekend wordt er gestreden tussen verschillende Scoutsploegen van allerlei groepen uit onze Regio. Ook dit jaar willen onze Scouts weer meedoen, want het is ieder jaar weer een weekend gevuld met plezier!

Uiteraard gaan we ook dit keer weer ons uiterste best doen, want voor de winnaars is er na de RSW zelfs nog een waanzinnig weekend. Naast de eeuwige roem en een grote beker, winnen de eerste 4 ploegen een toegangsbewijs voor de LSW (Landelijke Scouting Wedstrijden).

Tijdens de wedstrijden zijn de scouts een weekend lang met hun eigen ploeg op pad. Hierbij is eigen staf wel aanwezig, maar houden ze zich volledig op de achtergrond. Alle ploegen worden tijdens het weekend ingedeeld in subkampen, met ieder zijn eigen sub-kampstaf. Dit ervaren en enthousiaste team is er speciaal voor de scouts en staat het hele weekend voor ze klaar. Zij begeleiden de scouts bij de verschillende onderdelen en zorgen er samen met de ploegen voor dat het onderling allemaal soepel verloopt. Van de deelnemende ploegen verwachten we dat ze zelfstandig, maar onder begeleiding van de sub-kampstaf een weekend kunnen kamperen.

Graag willen we weten voor 16 April 2019 of je mee gaat naar de RSW. Aan dit weekend zijn voor de jeugdleden geen kosten verbonden. Nadat deze deadline is verstreken gaan we kijken hoe we onze ploegindeling gaan maken.